Home     < vorige pagina
Gehwol


Gehwolmaakt sinds 1868 voetverzorgingsproducten. Voeten zijn erg belangrijk en verdienen de beste verzorging. Gehwol helpt met voetverzorging producten.

Gehwolfusskraft rood
Een niet vette crème met warmtewerking tegen koude voeten. Voorkomt storingen in de bloedsomloop, wintervoeten en verkleuring van de huid. Bevat kamfer.

Gehwolfusskraft mint
Verenigd de weldadige verkoeling van een pepermuntolie, met zorg vervaardigd uit geneeskrachtige Aziatische kruiden, met de zachte verzorgende werking van een balsem die direct door de huid wordt opgenomen.

Gehwolfusskraft blauw
Lanolinehoudende balsem voor de dagelijkse verzorging van de voeten. Maakt droge en ruwe voeten weer soepel en elastisch. Ook geschikt voor diabetici.

Gehwol warmtebalsem
Het is een warmtegevende balsem voor iedereen die vaak last heeft van koude voeten. Uitgelezen ingredienten, zoals spaanse peper en rozemarijn, bevorderen de doorbloeding en brengen op die manier een aangenaam gevoel van warmte tot stand. Bestanddelen zoals glycerine en ureum brengen het vochtgehalte in de huid op peil, zodat deze voelbaar glad en soepel wordt.

www.gehwol.nl